World Restaurant Awards Alain Ducasse ist Tattoo-Free Chef

Die 12 "Big Plates"-Kategorien für die Eröffnungsausgabe der Awards wurden konzipiert um die Vielfalt der internationalen Restaurantgemeinschaft zu fördern.

Restaurant of the Year

Winner: Wolfgat
Paternoster | South Africa

 

 

 

Arrival of the Year

Winner: Inua
Tokyo | Japan

 

 

 

Atmosphere of the Year

Winner: Vespertine
Los Angeles | United States

 

 

 

Collaboration of the Year

Winner: Paradiso X Gortnanain
Cork | Ireland

 

 

 

Enduring Classic

Winner: La Mère Brazier
Lyon | France

 

 

 

Ethical Thinking

Winner: Refettorio (Food For Soul)
Various locations | Italy

 

 

 

Event of the Year

Winner: Refugee Food Festival
Paris (and worldwide) | France

 

 

 

House Special

Winner: Lido 84 (Cacio e Pepe)
Lombardy | Italy

 

 

 

Forward Drinking

Winner: Mugaritz
San Sebastian | Spain

 

 

 

No Reservations Required

Winner: Mocotó
São Paulo | Brazil

 

 

 

Off-Map Destination

Winner: Wolfgat
Paternoster | South Africa

 

 

 

Original Thinking

Winner: Le Clerence
Paris | France

 

 

Es gab aber auch ein paar witzige Small Plates, hier ein Auszug:

 

 

Red-Wine Serving Restaurant

Winner: Noble Rot
London | United Kingdom

 

 

Tattoo-Free Chef

Winner: Alain Ducasse
Paris | France

 

 

Tweezer-Free Kitchen

Winner: Bo.Lan
Bangkok | Thailand